Anmäl dig senast 13 april

Nu  är det äntligen dags för anmälan till distriktslägret 2019 – Campalot 2018 – både för deltagare, ledare och funktionärer. Läs mer här http://varberg.scout.se/  

Anmäl dig till nästa års ”Leda Scouting i korthet”

Kurs: Leda Scouting i korthet När: 24 februari 2019 Tid/Plats: 10.00-17.00 Plats ej fastställt än Anmälan: Görs via Scouternas folkhögskola på adressen http://www.scouternasfolkhogskola.se/kursomgang/7662/

Anmäl dig till HLR-kurs senast 20 december!

Kurs: HLR När: 3 februari Tid/Plats: Kl 10.00 i Söndrums scoutstuga, i Halmstad, på Svanhallavägen 11 Sista anmälan: 20 dec till arrangemang@scoutihalland.se Det finns 16 platser så det är först till kvarn som gäller. Kostnad: 0 kr med kursen är bindande Läs mer »

Biokväll för åk 6-9

Går du i årskurs 6-9? Då har du möjlighet att vara med på biokväll den 25:e oktober, arrangerat av ungdomsgårdarna. För mer information, klicka på länken nedan.

Åkulla Outdoor – vi är med

På söndag 30 september deltar VArbetgs Scoutkår i Åkulla Outdoor festival som är öppet mellan kl 10:00-16:00 Välkomna!!

Packlista

Nu finns en packlista för hajk inlagd under fliken ”För scouter” och  sen ”Aktiviteter”. Här är en genväg dit http://varberg.scout.se/for-scouter/aktiviteter/ Det finns en pdf-version för direkt utskrift,  och en word-version som ni som ledare kan använda och ändra i inför en Läs mer »

Avsluta medlemskap

Tänk på att du, om du ska sluta i scouterna,  själv måste  avsluta ditt medlemskap för att slippa nästa termins faktura. Det kan du göra via formuläret här på hemsidan ”Uppgifter till medlemsregistret” Vi är tacksamma om alla ledare påminner Läs mer »

Hallandsyxan i Varberg 2017

Varmt Välkomna till Hallandsyxan 2017 Hallands Scoutdistrikts årliga patrulltävling För Spårarscouter, Upptäckarscouter, Äventyrsscouter och Utmanarscouter. När? 13 maj, kl. 10-15 registrering från kl. 9:30 Var? I centrala Varberg. Samling vid Södra Fästningshörnan. Hur? Patrullerna kommer under dagen att rotera mellan Läs mer »

Påskpromenad

Årets traditionella påskpromenad går av stapeln fredagen den 14/4 kl 10.00 till 16.00. Rekommenderar att ni kommer någorlunda tidigt så att det finns våfflor kvar och ork hos ”personalen”  

Scouternas hemsida

Scouternas hemsida är en levande hemsida. Därför är det viktigt att utbilda användarna att använda alla funktioner. Emil Matsson tog sig tid att åka ner från Göteborg och använda en lördag på oss. Nu är vi fyra super-scouthemsida-avändare som kan Läs mer »