Kårhajk i Koitjärve

Var: Koitjärve lägergård
När: 3-4/9 2016
• Start kl. 9:30 på lördagen samling vid scoutstugan på Påskberget
• Slut kl. 14:00 på söndagen i Koitjärve. Här är en länk till var detta ligger: http://kartor.eniro.se/m/Izt4U

Anmälan görs senast tisdag 30/8 – fyll i formuläret nedan och klicka sen på den blå Skicka- knappen när du är klar.
Kostnaden för hajken är 160:-/deltagare.

Avgiften betalas in till lägerkontot Varbergs Scoutkår bg 788-3028 samtidigt med anmälan, dock senast 30/8. Märk betalningen med ”Kårhajk, namn och avdelning”

(Tänk på att alla fortfarande är med i samma avdelning som under våren – uppflyttning till nästa avdelning sker för de aktuella scouterna under kårhajken!)

Vi ser gärna att de föräldrar som vill och kan medverkar. Anmälan för er sker på samma sätt.

OBS; Ta med matsäck till lördagens lunch.

Bäver och Spårare sover i tält
Upptäckarna sover i tält/vindskydd och
Äventyrare och äldre i vindskydd eller liknande.

Frågor? Kontakta er ledare eller mig, Monica Nilsson monice@telia.com

Klicka här för att anmäla dig

Det här inlägget postades i Bävrar, Kårgemensamt, Ledare, Spårare, Upptäckare, Utmanare, Äventyrare av Monica Nilsson. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *