Hallandsyxan

Varmt Välkomna till årets Hallandsyxa och vårens kårhajk

HALLANDSYXAN 2019 – Bråttom , bråttom med anmälan – senast torsdag 25 april!!

Nu är det försent att anmäla sig till Hallandsyxan utom för funktionärer men kårhajken kan man anmäla sig till fortfarande t o m 1 maj. – läs nedan!

Hallands Scoutdistrikts årliga patrulltävling för spårarscouter, upptäckarscouter, äventyrsscouter och utmanarscouter.

NÄR? 4 maj, kl. 10.00-16.00 registrering från kl. 09.30, dock senast 09.50

VAR? I centrala Eldsberga. Samling vid Scoutgården, Eldsberga.

Parkeringsplatser finns i närheten. Samåk gärna – kolla med era avdelningsledare.

HUR? Patrullerna kommer under dagen att rotera mellan kontrollerna.

Uppgifterna ges på fyra nivåer och är anpassade för patruller med minst 3 medlemmar. Medhavd matsäck äts ute på spåret under lunchpausen. När alla gått i mål serveras korv med bröd (meddela specialkost)

UTRUSTNING:

• Scoutklädsel anpassad efter väderlek.
  • Matsäck
  • Kniv – om man har knivbevis.

Funktionärer behövs alltid till Hallandsyxan – passa på att följa med och hjälpa till.

Familjescouter är välkomna att vara publik under tävlingarna ihop med vuxna men får inte på något sätt hjälpa eller störa de tävlande. Hjälp av någon utanför den egna patrullen medför diskvalificering även om de tävlande inte bett om hjälpen!

————————————————————–

KÅRHAJK – alla i kåren är välkomna!!!

Ska du bara vara med på Kårhajken är sista datum för anmälan den 1 maj

NÄR? Direkt efter Hallandsyxan (ca kl 17.00) till söndagen den 5 maj kl 11.00.

VAR? Söndrums Scoutkårs Tönnersjöstugan

HUR? Vi sover utomhus i tält eller vindskydd. På kvällen har vi lägerbål tillsammans och på söndag förmiddag packar vi ihop och har en gemensam aktivitet innan vi avslutar kl 11.00. Vi äter gemensam middag på lördag kväll, på söndagen blir det frukost och fika.

KOSTNAD? 100 kr

ANMÄL DIG TILL BÅDA ARRANGEMANGEN VIA FORMULÄRET NEDAN: