Äventyrarna 12-14 år

Väntar du på ÄVENTYRET?

alder-aventyrare Går du i årskurs 6 till 8 och känner att du vill lära dig ta hand om dig själv och andra i både samhället och naturen? Känner du att det här med att jobba i en samövad grupp skulle vara något för dig? Varför inte gå med i ÄVENTYRSSCOUTERNA? Här är det patrullen som är nyckeln till framgång, Patrulledaren väljs av de andra i patrullen. Vi fördjupar våra kunskaper i sjukvård, kniv och yxa, paddla kanot och ta hand om sig själv och sina kamrater i naturen, vår målsättning att alla ska klara av allt. Det finns även tid för eftertanke vid elden där utvecklande diskussioner om vår omvärld ofta uppstår. Det är viktigt att alla får uttrycka sin åsikt och att man visar hänsyn till den som har ordet.

Vilka krav vi har? Bara att du har ålder inne, för i Scouterna får alla vara med!

Vi har scoutmöten på torsdagar kl. 18:00 -20:00 (ungefär)

Här nedan är den preliminära planeringen

Ändringar meddelas via Supertext  så håll koll där!

och packlista om du behöver för hajker

Här kan du anmäla dig

När det är något på gång läggs formulär för anmälan in här.

Nu är anmälan till distriktslägret i sommar öppen

Läs mer här http://varberg.scout.se

Du får mer information av din avdelningsledare vad som gäller för just din avdelning!

Ledare  för Äventyrarna

Peter Gustafsson